Festival Mañana Mañana verhuist

07-12-2023 (14:10) - Bucket list

Bandjes kijken middenin het bos, genieten van straattheater in een feeërieke Franse kasteeltuin en ’s avonds samen jammen bij een groot kampvuur: dat is Mañana Mañana. 

Dit alternatieve kleine zusje van de Zwarte Cross ontstond in 2013 in het Achterhoekse Hummelo en is sinds twee jaar neergestreken op Landgoed Oolde in Laren (Gld.). Inmiddels heeft het festival een kleine maar trouwe schare vaste bezoekers, en verzamelen duizenden nieuwsgierige levensgenieters zich jaarlijks op de camping van deze zinnenprikkelende festivaloase. Organisator De Feestfabriek laat weten dat de kaartverkoop voor de komende editie van Mañana Mañana begint op 1 februari 2024. Er komt een early bird-systeem met drie fases, waarbij de eerst verkochte tickets het voordeligst zijn.

Line-up

Mañana Mañana is een met een kleurrijke mix van muziek, theater en natuur biedt het een gekke paradox tussen ‘veel te doen’ enerzijds en totale ongedwongenheid anderzijds. De line-up wordt vanaf januari bekend gemaakt. Verwacht een bont palet aan aanstormend talent en verrassende optredens in bijna elk denkbaar genre, van surf tot blues en van latin tot electro. Vorig jaar konden de 24.906 bezoekers genieten van onder andere Tim Knol, Claw Boys Claw en Jungle By Night.