Nationaal Wereldkampioenschap Insmeren op De Zon Festival

22-05-2023 (12:30) - Bucket list

Op Pinksterzondag, 28 mei 2023, organiseert De Zon Festival het Nationaal Wereldkampioenschap Insmeren. Bezoekers van het festival smeren in meerdere disciplines voor verschillende prijzen en worden door een vakkundige jury beoordeeld op snelheid, dekkingspercentage en spreiding kwaliteit.

Om te voorkomen dat jij en je vrienden in scenario ‘vandaag een tomaatje, morgen een chocolaatje’ terecht komen, organiseert De Zon Festival het Nationaal Wereldkampioenschap Insmeren.

Categorieën

Deelnemers strijden in verschillende disciplines voor de titel ‘Beste Smeerder van de Nederlandse Wereld’. Het gaat om de volgende categorieën:

Categorie Full Body: Jezelf van top tot teen insmeren (op snelheid);
Categorie Eigen Rug: Je eigen rug insmeren zonder hulp (op dekkingspercentage);
Categorie Duo: Elkaar Insmeren (op snelheid);
Categorie Insmeer Worstelen: Zonnebrand in de ogen van de ander? Diskwalificatie volgt!

Festival

Meedoen aan het Nationaal Wereldkampioenschap Insmeren is mogelijk voor iedere bezoeker van De Zon Festival aanstaande zondag. Tickets zijn verkrijgbaar via www.dezon.in.

Datum en locatie: 28 mei 2023, Tuinen van West, Amsterdam.

Naast insmeren is er genoeg te beleven op De Zon Festival. Laat je verrassen door het zeer diverse programma dat bol staat van energie en positieve vibes! Of zoals de organisatie het zelf zegt: “Het is hier om te janken, zo gezellig!’’