Rotterdamse creatieve bureaus openen deuren tijdens Agency at Night

Rotterdamse creatieve bureaus openen deuren tijdens Agency at Night

09-01-2024 (16:36) - Bucket list

Op vrijdag 15 maart 2024 organiseren DEPT, Fabrique, DPDK en tientallen andere bureaus uit Rotterdam een avond vol exposities, talks en meer tijdens de eerste editie van Agency at Night.

De deelnemende bureaus openen een avond de deuren voor vrienden, klanten, gasten, scholieren, potentiële medewerkers en andere geïnteresseerden. Agency at Night is er voor iedereen met interesse in de creatieve industrie. Tijdens het festival kan je tussen 17:00 en 23:00 met een ticket bij tientallen bureaus vrij binnenlopen.

Creatieve bureaus

De initiatiefnemers zijn broers en ondernemers Jeroen en Martijn Wolfs. “Onlangs hebben we contact opgenomen met bijna alle creatieve bureaus van de stad. Om te polsen of er überhaupt vraag en enthousiasme is voor een dergelijk initiatief. We zijn overweldigd door het animo, inmiddels zitten we op 30 deelnemende bureaus,” vertelt Martijn.

Inspireren

Aan de reacties merkte het tweetal dat er zoveel mooie dingen gebeuren bij creatieve bureaus, dat het zonde is het niet aan het publiek te laten zien. De voorbereidingen zijn in volle gang om over twee maanden een inspirerende avond te organiseren in Rotterdam. De website met alle deelnemers is inmiddels in de lucht en bureaus werken nu aan het programma. 

De mooiste dingen

“Dit kan een rondleiding of masterclass zijn, maar ook een demonstratie, Mario Kart toernooi of een informele borrel. We laten de agencies vrij in wat ze willen organiseren, daar komen de mooiste dingen uit,” vertelt mede-initiatiefnemer Jeroen Wolfs, “maar één ding is zeker, bezoekers zullen worden geïnspireerd.”

Het festival vindt plaats op vrijdag 15 maart 2024 tussen 17:00 en 23:00 in het centrum van Rotterdam. De kaarten voor Agency at Night kosten regulier €10 en €5 voor studenten, ze zijn verkrijgbaar via www.agencyatnight.nl. Binnenkort maakt de organisatie het programma bekend.