Vierde editie Ongehoorde Verhalen in Pakhuis de Zwijger

19-10-2023 (12:40) - Bucket list

Hoe ga je om met ingrijpende gebeurtenissen in je leven wanneer de diepgang van die ervaring niet weerspiegeld wordt in nieuwsartikelen?

Hoe beïnvloedt het je als – in bepaalde gevallen – een privéaangelegenheid opeens openbaar wordt? Hoe navigeer je door een rouwproces dat (niet) gelijk loopt met de berichtgeving in de media? En hoe draag je de gevolgen van wat je hebt doorstaan? Dit zijn de centrale vragen waarop de vertellers die deelnemen aan Ongehoorde Verhalen ingaan. Zij hebben, begeleid door de coaches van Storytelling Centre, aan hun verhaal gewerkt.

Ongehoorde verhalen

Op vrijdag 27 oktober presenteert Storytelling Centre de vierde editie van het programma Ongehoorde Verhalen. Dit project richt zich op het zichtbaar maken van verhalen die je in de stad zelden hoort, in ieder geval niet door de betrokkenen zelf vertelt. Deze vierde editie komt een een aantal mensen aan het woord die op een of andere manier te maken heeft gekregen met een ingrijpende gebeurtenis, die vaak ook groot in de media is uitgemeten. Onder de vertellers zijn Jihad Al Alariachi, die de crash met het Turkish Airlines vliegtuig overleefde, Ferry Zandvliet die met vrienden in de Bataclan was toen daar de aanslag gepleegd werd en Edino van Dorst, een van de kinderen van Ruinerwolde.

Ongehoorde Verhalen #4 vindt plaats in Pakhuis de Zwijger en begint om 20.00 u.