OnePlus kiest Vertigo 6 als PR-bureau voor Benelux

OnePlus kiest Vertigo 6 als PR-bureau voor Benelux

02-10-2023 (13:05) - Bureaus

Wereldwijd technologiemerk OnePlus heeft Vertigo 6, onderdeel van Happy Horizon, na een pitch geselecteerd als PR-bureau voor de Benelux. Met onmiddellijke ingang verzorgt Vertigo 6 PR-activiteiten ter promotie van producten van OnePlus.

Vertigo 6 is gekozen vanwege haar uitgebreide kennis, ervaring en contacten in de techwereld. Niels van Wel, Marketing Manager bij OnePlus: “Vertigo 6 heeft de expertise en ervaring die wij zoeken in een lokale partner en vult ons perfect aan bij onze PR-activiteiten. We kijken ernaar uit om de handen ineen te slaan en samen onze consumenten nog effectiever te bereiken”.

Jelle de Wit, Marketing & PR Manager bij Vertigo 6, kijkt ook uit naar de samenwerking met OnePlus: “OnePlus levert al sinds de start van het merk kwalitatief hoogstaande producten en heeft daarmee een ontzettend grote community opgebouwd in Benelux. Het team bij Vertigo 6 kan niet wachten om de lokale community nog verder te laten groeien met creatieve en opvallende PR-activaties”.

OnePlus is een van de snelst groeiende merken van de Benelux. Dit heeft de fabrikant grotendeels te danken aan de indrukwekkende verkoopcijfers van de Nord-serie, die in België steeg met 71% jaar-op-jaar. 
 


Media

Marketing

Economisch