Wolfstreet verwelkomt Jasper Vierboom en Sarah de Boer in managementteam

06-02-2023 (17:19) - Bureaus

Creatief Directeur Jasper Vierboom en Commercieel Directeur Sarah de Boer zijn vandaag officieel toegetreden tot het management team van het Amsterdamse creatief bureau Wolfstreet.

Het duo werkte hiervoor vijf jaar bij VICE en maakt samen de overstap naar het bureau. 

Next chapter

Volgens Managing Director Jurriaan Kamps luidt de komst van Jasper en Sarah een nieuwe fase in voor Wolfstreet. "De afgelopen jaren zijn we geleidelijk met onze klanten meegegroeid. Omdat wij nu zien dat het contentlandschap in hoog tempo verandert, is het essentieel om strategisch te investeren in expertise en talent om in de toekomst hoge kwaliteit, kennis en ondersteuning aan onze klanten te kunnen blijven bieden.”

Potentie

Vierboom ziet potentie in Wolfstreet: “De strategie van Wolfstreet om met jonge, getalenteerde mensen vanuit verschillende disciplines, creatieve visuele oplossingen voor de merken van morgen te ontwikkelen, spreekt mij erg aan. Ik ben onder de indruk van wat Wolfstreet de afgelopen jaren heeft neergezet en kan niet wachten om daar op door te bouwen.” De Boer gelooft dat merken in de komende jaren meer en meer op zoek zullen zijn naar een betrouwbare partner voor hun uiteenlopende contentvraagstukken. “Wolfstreet heeft als geïntegreerd bureau - dat creatie én productie verbindt - hét perfecte DNA om daar creatieve en efficiënte oplossingen voor te ontwikkelen.”


Media

Marketing

Economisch