Aan de bak met ALDI

Aan de bak met ALDI

19-08-2022 (11:22) - Campagnes

ALDI in Nederland focust in de nieuwe Net Zo-campagne op de start van het nieuwe schooljaar en de terugkeer naar het werk. De discounter helpt klanten met onder andere tips, recepten en Extra Volume Voordeel aanbiedingen net zo weer aan de bak, maar dan goedkoper. De omnichannel campagne is vanaf maandag 22 augustus te zien.
 
In de nieuwe TV-commercial staan momenten centraal die herkenbaar zijn voor het einde van de vakantie. Zoals het zetten van de wekker, het inpakken van de schooltas en het vullen van de koelkast en voorraadkasten met alledaagse boodschappen. Daarmee laat ALDI zien dat je net zo weer aan de bak kunt, maar dan goedkoper. De discounter heeft namelijk alles in huis voor een frisse start en dankzij de Extra Volume Voordeel aanbiedingen nu extra voordelig.
 

Tips en recepten

Op het nieuwe contentplatform Altijd ALDI worden daarnaast tips en recepten gedeeld die helpen om weer fris en voordelig aan de bak te gaan. Zo kunnen klanten inspiratie opdoen voor lunchideeën of gezonde tussendoortjes. Verder zijn er tips te lezen over hoe je de voorraadkast kan organiseren als een professional en hoe je zorgt voor een snellere ochtendroutine.