ARMEDANGELS werkt samen met Stijn de Vries in campagne: it's getting hot in here

03-10-2023 (14:05) - Campagnes

De jonge Nederlandse fotograaf Stijn de Vries slaat de handen ineen met het Duitse modemerk ARMEDANGELS.

Hij fotografeerde verschillende bekende gezichten voor de DetoxDenim campagne van het merk, zoals het influencer duo Bo Brown en Noah Altink, maar ook Tuyk Dider van Dam en model Dieudonnée Comvalius. De naam van de campagne is niet alleen een verwijzing naar de sexy foto's, maar ook om aandacht te vragen voor klimaatverandering en de stijgende temperaturen waar onze aarde op dit moment mee te maken heeft.

DetoxDenim

De DetoxDenim-collectie van ARMEDANGELS is de afgelopen vijf jaar steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Alle artikelen zijn altijd geproduceerd zonder schadelijke chemicaliën en volgens de GOTS-normen. In de jeanscollectie wordt gerecycled katoen gebruikt, de hoeveelheid hiervan is ten opzichte van vorig jaar gestegen van 5% naar 37%. Met de nieuwe DetoxDenim collectie kunnen jeansliefhebbers het perfecte paar vinden; van skinny tot baggy.
ARMEDANGELS wants you to make love, to the planet.

ARMEDANGELS x Stijn de Vries

Fotograaf, presentator en journalist Stijn de Vries schoot de extra beelden voor de nieuwe DetoxDenim campagne: it's getting hot in here. De naam van de campagne is niet alleen een verwijzing naar de campagnebeelden, maar ook naar de opwarming van de aarde.

It's getting hot in here

Het bekende Nederlandse influencerkoppel Bo Brown (1,3 miljoen volgers) en Noah Altink (546K volgers) en vintage liefhebber Tuyk Dider van Dam (145K volgers) zijn te zien in de ARMEDANGELS-campagne. Om de groep compleet te maken zijn er verschillende modellen bijgekomen, waaronder Luca Hollestelle, Dieudonnée Comvalius en Ismael Mbaye.

Stijns kenmerkende fotografiestijl komt terug in de beelden van ARMEDANGELS: een harde flits en bij voorkeur in het donker geschoten. De verschillende modellen zijn te zien in een steamy campagne en de beelden zijn typerend voor de stijl van Stijn de Vries. Dit geeft ARMEDANGELS een sexy touch, geheel in lijn met de naam van de campagne. Alle items uit de nieuwe DetoxDenim campagne zijn verkrijgbaar op de ARMEDANGELS website.