Chassé Theater geeft bezoekers het podium

Chassé Theater geeft bezoekers het podium

25-09-2024 (16:00) - Campagnes

September is de periode dat alle theaters hun nieuwe programma groots aankondigen. Hét moment om alle grote namen en bekende artiesten te laten zien, maar niet bij het Chassé Theater in Breda. In hun nieuwe campagne zet creatief bureau Wars de wat minder bekende namen in de spotlight; de bezoekers. Want gelukkig staan ook zij binnenkort weer in het Chassé.

Birgit Tummers, Brand- en theatermarketeer Chassé Theater: “Wij willen als theater laten zien dat we midden in de maatschappij staan en voor iedereen iets op de planken hebben staan. De mannen van Wars kwamen met dit verrassende voorstel om niet traditiegetrouw alle grote namen aan te kondigen, maar juist de mensen te laten zien die voor ons als theater minstens zo belangrijk zijn; onze bezoekers.”

Wars ging samen met fotografe Sabine van de Korput op zoek naar mensen die van theater houden.
Een groep die net zo divers is als de voorstellingen die in Chassé Theater te zien zijn. Die werden gevonden en vervolgens afgebeeld zoals de voorstellingen en artiesten gewoonlijk aangekondigd worden op posters, social media, billboards en online. Met een oproep om te ontdekken wie er nog meer komt op chasse.nl/binnenkort.

Credits

Klant: Chassé Theater Breda
Bureau: Wars
Fotografie: Sabine van de Korput