Check. AutoTrack. Eerste campagne voor autozoekers van Joe Public

Check. AutoTrack. Eerste campagne voor autozoekers van Joe Public

11-12-2023 (11:57) - Campagnes

AutoTrack, onderdeel van Automotive Mediaventions (DPG Media en Mediahuis) heeft na een pitch gekozen voor Joe Public Amsterdam. Vandaag start de nieuwe campagne voor het online autoplatform.

Ingrid Spierts, Head of Marketing bij Automotive Mediaventions: "We zijn blij om met Joe Public Amsterdam samen te werken aan deze verfrissende campagne. Hun creatieve benadering en diepgaande begrip van onze missie hebben ons overtuigd dat ze de juiste keuze zijn om ons verhaal te vertellen en de ervaring van onze gebruikers te versterken."

In de campagne zien we het team van AutoTrack dat autozoekers helpt bij het vinden van hun ideale auto. Het kleurrijke team staat symbool voor de hulp die AutoTrack je biedt. Zoals het geven van advies, het selecteren van de meest geschikte auto’s en het creëren van overzicht in het enorme aanbod.

De teamleden duiken dan ook op alle mogelijke plekken op: uiteraard in de tv-, radio en online commercials, maar ook in printadvertenties, digitale campagnemiddelen en in online content en explainer video’s. Daarnaast is er ook nog een B2B-campagne ontwikkeld waarin het team ook de hoofdrol speelt.

Check. AutoTrack.

De oude campagneregel ‘Check, check, AutoTrack’ is in een vernieuwd – en versimpeld – jasje terug. ‘Check. AutoTrack’ komt in de campagne steeds terug als het antwoord op een vraag, en naast de pay-off is het tegelijkertijd een oproep om het te bekijken of ervaren op AutoTrack.nl.

De campagne is vanaf 11 december live en te zien en horen op tv, online, radio en landelijke dagbladen.

Credits

Verantwoordelijk bij AutoTrack: Ingrid Spierts, Cynthia Blaazer, Sander van den Hout, Iris Tullenaar, Rico van der Vies
Bureau: Joe Public Amsterdam
Creatie: Ruben van Dijk, Mats Wilke
Strategie: Thecla Schaeffer
Account: Maaike van ‘t Klooster
Designer: Bart ter Haar
Producer bureau: Merel Groenenboom
Productiemaatschappij: Joe Public Shoot
Producer: Fiona Jacob
Regisseur: Rene Nuijens
DOP: Gabor Deak
Edit: Will Judge
Online: Arjen Abbestee
Grading: Captcha!
Geluidsstudio, sounddesign & muziek: REC Sound
Animatie: Luc Thijssen
Fotografie: Arthur Mebius
Voice Over: Jim Deddes