Coca-Cola Europacific Partners ontwikkelt B2B videocampagne met Vlimse

Coca-Cola Europacific Partners ontwikkelt B2B videocampagne met Vlimse

17-09-2024 (08:59) - Campagnes

Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) heeft in samenwerking met video agency Vlimse zijn nieuwe B2B-campagne gelanceerd: “Laat jouw zaak bruisen met MyCCEP” Het doel van de campagne is meer bekendheid creëren onder CCEP-klanten voor de efficiëntie en voordelen van het verbeterde online klantenportaal.

Het MyCCP-platform is een integraal klantenportaal waarop CCEP klanten –van horeca en to-go tot sportondernemers– verschillende Coca-Cola-gerelateerde zaken snel en gemakkelijk kunnen regelen. Denk hierbij aan marktinzichten, het bemachtigen van kortingen en het bestellen van gratis promotiemateriaal. In de campagnevideo zijn deze elementen visueel doorvertaald zodat het voordeel van het MyCCEP-platform direct tot de verbeelding spreekt. De campagne loopt op meerdere socialmediakanalen, specifiek gericht op ondernemers die (merken van) Coca-Cola aanbieden.

Claran van Zijl, customer journey manager bij CCEP: “Met deze campagne zetten we een volgende stap in de naamsbekendheid van MyCCEP. Dankzij de verbeteringen aan het gratis platform, exclusief voor onze klanten, kunnen zij efficiënter met ons samenwerken en zaken regelen wanneer het hen uitkomt. Ze kunnen direct servicemeldingen doen, exclusieve acties bestellen, trends en inzichten ophalen of promotiemateriaal aanvragen. Bovendien zijn ze als eerste op de hoogte van nieuwe producten. Dit bespaart de ondernemer tijd, waardoor hij of zij nog meer uit de zaak kan halen.”

Jeroen de Wit, creatief producent bij Vlimse: “In deze campagnevideo staat het gemak van MyCCEP centraal. We brengen de voordelen visueel tot leven in verschillende horecazaken; met één druk op de knop helpt CCEP deze zaken te laten bruisen.”