Datingapp voor nieuwsgierige mensen lanceert 'F*ck Around and Find Out' in Amsterdam

Datingapp voor nieuwsgierige mensen lanceert 'F*ck Around and Find Out' in Amsterdam

24-07-2024 (11:23) - Campagnes

Datingapp Feeld introduceerde vorige week in Amsterdam hun nieuwe campagne ‘F*ck Around and Find Out'.

Ter gelegenheid van de campagne kleurde Feeld de Reguliersdwarsstraat groen van 16 tot 20 juli, om iedereen het groene licht te geven om zijn/haar/diens verlangens, omgeving en misschien wel het belangrijkste, zichzelf in een veiligere omgeving te ontdekken.

Naast het Green Light District organiseerde de datingapp meerdere evenementen in samenwerking met lokale organisaties die voor iedereen toegankelijk waren.

Groen licht 

Feeld is een datingapp voor nieuwsgierige en open-minded individuen. De ‘F*ck Around and Find Out’-campagne is bedacht in samenwerking met creative agency 72andSunny, voor wie dit een passieproject is. “We geven je groen licht om te f*cken en te ontdekken. Je weet tenslotte nooit wat je leuk vindt als je niet weet wat er allemaal is. Dus hebben we besloten om alles naar buiten te brengen,” delen ECD Simone Moessinger en Senior Writer Samantha Mintz. “Het is oké als je op maandag heteroflexible bent en op vrijdag biseksueel. Of toestemming willen geven om met iemand nieuws te ontdekken, of iemands nieuwe iemand. Door samen te werken met Feeld, is dit een unieke kans om je seksualiteit te omarmen en te ontdekken wat voor jou werkt. We veranderen onze eigen omgeving in een speelplaats voor nieuwsgierigheid, verkenning en verbinding.”

Tijdens de campagneweek werkte Feeld met verschillende Amsterdamse ondernemingen samen om een netwerk te creëren van inclusieve, veiligere locaties waar iedereen welkom is. Denk aan creatieve ruimtes zoals Pansy en bars, restaurants als Kanaal 40, Bar Bacán en Lellebel.