Estrid lanceert For Human Beauty Platform wat een einde moet maken en oude schoonheidsnormen

Estrid lanceert For Human Beauty Platform wat een einde moet maken en oude schoonheidsnormen

13-03-2023 (12:10) - Campagnes

Estrid, het merk waarbij vegan scheerproducten op abonnementbasis besteld kunnen worden, heeft vandaag 'For Human Beauty' gelanceerd - een creatief platform, gericht op inclusieve schoonheid.

Als onderdeel van de lancering heeft Estrid samengewerkt met een breed scala aan ambassadeurs, die bekend staan om hun individualiteit en zich uitspreken tegen de status quo. Tot de ambassadeurs behoren onder meer de activiste voor non-binaire en transzichtbaarheid Gialu Mx en de queer body positivity influencer Enam Asiama.

Affiches in Amsterdam

Het tv-debuut van For Human Beauty wordt gelanceerd op 13 maart 2023, tijdens de finale van Love Island UK. Estrid wil met de campagne een einde maken aan verouderde schoonheidsnormen door middel van een reeks reclames op tv, out-of-home, internet en sociale media. In Amsterdam zullen er gedurende maart affiches door de stad geplakt worden om de aandacht rondom het platform te vergroten. De film die is uitgebracht als onderdeel van het platform, volgt de ambassadeurs terwijl ze een monobrow epileren, pronken met behaarde oksels en samenkomen samen om hun individualiteit te vieren.

Plek voor zelfontdekking

Ben Eliass, CEO van Estrid, legt uit: "Ons doel is dat ieder mens zich gezien, begrepen en vertegenwoordigd voelt door de merken en producten waarvan zij vinden dat ze bij hen passen, ongeacht hun geslacht, seksuele geaardheid, huidskleur, handicap, lichaamsvorm of religie. Wij geloven dat de badkamer een plek voor zelfontdekking kan zijn en, of je je nu scheert of niet, het hebben van de juiste producten en ruimtes voor jezelf is een essentieel onderdeel van elke persoonlijke routine." "For Human Beauty is er om ieder mens een spiegel voor te houden, en te pleiten voor degenen die herdefiniëren hoe schoonheid en lichamelijke expressie eruit kunnen zien, in een wereld zonder grenzen", aldus Caroline Borelius, directeur Brand Marketing. 

For Human Beauty from Estrid on Vimeo.