Fightclub opent ééndagsrestaurant voor Whirlpool

28-09-2023 (14:21) - Campagnes

Op 19 september opende voor één dag restaurant La Vaisselle in Kasteel Belvedere in Wijnegem. Dat restaurant draaide volledig rond de Whirlpool MaxiSpace vaatwasser. In La Vaisselle werd er namelijk gekookt met de nieuwe vaatwasser.

Voor de lancering van de MaxiSpace, wilde Whirlpool ver gaan. Het merk vroeg Fightclub om een grote campagne. Dus ging Fightclub groots: het opende ééndagsrestaurant La Vaisselle waarin de bordjes niet alleen schoongemaakt werden door de vaatwasser, maar ook bereid.

Koken in een vaatwasser

Chef Lucas: “Natuurlijk leek het wat gek om te koken in een vaatwasser, maar het was een geweldig idee. Ik ben zelf fan van slow cooking: dat maakt de natuurlijke aroma’s helemaal vrij. Het is gezond én lekker. De ster van de avond was zonder twijfel de Whirlpool MaxiSpace. Die gaf een hele reeks genodigden en influencers intens culinair plezier.”

Fightclub voerde samen met Whirlpool het concept van A to Z uit. Van het creatief idee tot het design van de uitnodigingen, menukaarten en de bewegwijzering, tot het organiseren van het event. Dit alles in samenwerking met We Love Pure en Keep it Quiet. Uit deze bijzondere activatie, die een heleboel PR-waarde opleverde, werd digitale content gepuurd die nadien werd ingezet op sociale media.