Gun jezelf ONVZ: zorgverzekeraar diept claim verder uit

Gun jezelf ONVZ: zorgverzekeraar diept claim verder uit

11-11-2022 (13:11) - Campagnes

De campagne van vorig jaar, waar ONVZ werd gepositioneerd als Eersteklas Zorgverzekering, krijgt dit jaar een logisch vervolg met het thema ‘Gun jezelf ONVZ’.

De excellente service en persoonlijke aandacht die ONVZ haar klanten biedt, wordt verder verdiept. De campagne richt de spotlight op zelfverzekerde klanten die willen dat hun zorg goed geregeld is. “Uit campagne-evaluatie/onderzoek onder bestaande en potentiële klanten bleek dat in het huidige zorglandschap de behoefte aan keuzevrijheid en de mogelijkheid tot eigen regie toeneemt. Precies zaken waar ONVZ van huis uit erg goed in is en nu concreet worden gemaakt in de campagne”, zegt Liselotte Vink, gedragswetenschapper bij Open Now.

Nicolet Annema, senior campagnemarketeer van ONVZ: “Er is steeds meer druk op de gezondheidszorg. Mensen vragen zich af of ze in de toekomst wel altijd de zorg kunnen krijgen die ze nodig hebben. Dat maakt een kwaliteit gedreven zorgverzekeraar met excellente service en persoonlijke aandacht erg relevant."

credits

Bureau: Open Now
Fotografie/Productiemaatschappij: Jurre Rompa & Paul Roest (regie) voor rubenpaulruben
Audio: Public Audio
Mediabureau: Merkle
Verantwoordelijk bij ONVZ: Nicolet Annema, Wendy van Wijk en Age-Pieter Kamermans