Ranzijn en FILMMACHT spelen in op de aard van het beestje

27-03-2023 (13:48) - Campagnes

Ranzijn Dierenarts heeft een wervingscampagne gelanceerd samenwerking met FILMMACHT, waarbij huisdieren in de hoofdrol staan. Huisdieren roepen dierenartsen en paraveterinairen op om bij Ranzijn Dierenarts te komen werken.

Met de wervingscampagne wil Ranzijn Dierenarts laten zien dat ze een dynamische organisatie zijn, waarin samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en innovatie centraal staan. 

De aard van het beestje

In de campagne weten de huisdieren het zeker: het ware karakter van de dierenartsen en paraveterinairen is waar het echt om draait. De aard van het beestje, dat zit al in je. Shaun Voogd en Jesper van Langen, de bedenkers en makers achter deze campagne: "Het was een feestje om met deze cast te mogen werken, een energieke hond, spinnende kat en een konijn met aaibaarheidsfactor 10 waren de sterren op de set naast de professionals die hun ware karakter goed lieten zien. Iedereen ging eind dag weer kwispelend naar huis."

Focus online

De campagne wordt volledig online ingezet op de social kanalen van Ranzijn (Facebook, Instagram, TikTok), Google Display, Google Discovery en YouTube. Naast de commercials is de 'werken bij' site volledig vernieuwd waar alle vacatures te vinden zijn en meer informatie over het werk te lezen is. Voor meer informatie over de wervingscampagne en de organisatie kun je terecht op de website of bij de dierenartsklinieken. 

Ranzijn Dierenarts "De aard van het beestje, dat zit al in je" I Commercial from FILMMACHT on Vimeo.