Schoonheidsbehandelingen om te doneren aan kankeronderzoek

Schoonheidsbehandelingen om te doneren aan kankeronderzoek

17-11-2022 (14:41) - Campagnes

Gynaecologische kankers treffen jaarlijks 4500 vrouwen van alle leeftijden in Nederland. Om meer geld naar onderzoek voor gynaecologische kankers te laten gaan, werkt stichting Ruby and Rose samen met Beauty2People. Speciaal voor Ruby and Rose heeft het schoonheidsbedrijf een huidverbeteringsbehandeling samengesteld waarvan een deel van de opbrengst rechtstreeks naar Ruby and Rose gaat.

Stichting Ruby and Rose werft fondsen voor medisch onderzoek op het gebied van diagnostiek en behandeling van gynaecologische kankers, zoals eierstokkanker, baarmoeder(hals)kanker en vulvakanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkankers. 

Huisverbeteringsbehandeling

Dit najaar gaat Ruby and Rose een samenwerking aan met Beauty2People uit Moordrecht, sinds 2005 groothandel in high-end huid- en verzorgingsproducten, behandelingen en apparatuur. Beauty2People heeft een netwerk van meer dan 150 schoonheidssalons en beautyinstituten in Nederland. De speciale huidverbeteringsbehandeling waarmee mensen kunnen doneren aan Ruby and Rose, kunnen dus door heel Nederland geboekt worden.

Silent lady killer

Edith de Jong, eigenaresse Beauty2People: “In december 2009 kreeg mijn moeder, Cock de Jong, de diagnose eierstokkanker en een jaar later, op 27 december 2010, is zij op 67-jarige leeftijd overleden. Omdat wij in een branche werken waar overwegend vrouwen werkzaam zijn en omdat eierstokkanker de ‘silent lady killer ‘is, willen wij op deze manier extra aandacht vragen voor deze ziekte. “

Influencers helpen mee

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken die graag een luxe schoonheidsbehandeling willen ondergaan én het belang te onderstrepen van medische onderzoeksprojecten naar vrouwenkanker, heeft Ruby and Rose een aantal bekende Nederlandse influencers bereid gevonden zich daar voor in te zetten: Vivian Hoorn, Romy van den Bergh, Gabriëlle Koster, Annarika Roberte en Larissa Verbon, samen goed voor bijna 800.000 volgers op Instagram.