Two Chefs Brewing en Sichuan Amsterdam brouwen een biertje met pit

24-06-2024 (10:34) - Campagnes

Two Chefs Brewing en Sichuan Amsterdam introduceren een biertje met de eigenzinnige Sichuan peper, dat exclusief geserveerd wordt in Two Chefs Brewing's taproom en de restaurants van Sichuan.

Sichuan Dragon, een steam lager van Two Chefs Brewing, combineert Sichuan peperkorrels, bessen van de skelige es, en lavendel voor een unieke smaak met een frisse citruslaag en kruidige ondertonen. Dit zorgt voor een gebalanceerde tegenhanger van de authentieke en soms flink pittige Chinese gerechten van Sichuan Amsterdam. 'Dont worry, this fresh beer won't have you breathing fire', vertelt het restaurant. 

"We zijn enorm enthousiast over deze samenwerking met Sichuan Amsterdam," zegt Sanne Slijper, mede-oprichter van Two Chefs Brewing. "Als foodies zijn wij al jaren groot fan van de restaurants van Sichuan. We zien het als een eer om samen een uniek bier te brouwen dat perfect aansluit bij de pittige gerechten!"

Lancering

Om de volledige ervaring van het bier te beleven, bieden beide partijen van 30 juni tot en met 28 juli een pop-up menu aan in de taproom van Two Chefs Brewing op het Hugo de Grootplein. Op het menu staan gerechten van de restaurantketen, authentiek (en vaak pittig) Chinees eten.