Voetbalcommentator Sierd de Vos mengt zich in verkiezingsstrijd met ‘Partij van het Jaar’

Voetbalcommentator Sierd de Vos mengt zich in verkiezingsstrijd met ‘Partij van het Jaar’

14-03-2023 (11:58) - Campagnes

Terwijl de verkiezingsstrijd in Nederland in volle gang is, werkt de voetbalwereld toe naar de LaLiga-clash tussen FC Barcelona en Real Madrid op zondagavond. "El Clásico is de grootste partij van het jaar", zegt Ziggo Sport-commentator Sierd de Vos. Om mensen af te laten stemmen op de wedstrijd richtte hij daarom met een knipoog de Partij van het Jaar op.

De Vos: "Deze campagne is een leuke inhaker op de verkiezingsstrijd voor de Provinciale Staten. Onze verkiezingscampagne heeft maar één doel, en dat is dat mensen afstemmen op de Partij van het Jaar: El Clásico. Zondagavond live op Ziggo Sport."

Verkiezingscampagne

Vanochtend werd de Partij van het Jaar geïntroduceerd met een campagnevideo op de televisiekanalen van sportzender Ziggo Sport. Vanmiddag bezoeken de lijsttrekker en zijn campagneteam het centrum van Utrecht om de lokale inwoners in de juiste stemming te krijgen. Bovendien zullen de gevel van de Ziggo Dome en het grote led-scherm op het stationsplein bij Hoog Catharijne deze week in het teken van de Partij van Jaar staan.