Zeeman steunt Team Alzheimer met stofsloffen

Zeeman steunt Team Alzheimer met stofsloffen

27-02-2023 (12:09) - Campagnes

Tegen de ziekte van Alzheimer bestaat helaas nog geen geneesmiddel. Team Alzheimer heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar dementie, uitgevoerd door het Alzheimercentrum Amsterdam. Zeeman levert hier een bijdrage aan en steunt de strijd tegen Alzheimer met de verkoop van stofsloffen.

De gestreepte schoonmaakslippers van de textielketen staan symbool voor de verwarring waar mensen met de ziekte van Alzheimer elke dag mee te maken krijgen.

#stofslofchallenge

Via Zeeman’s social media-kanalen (Instagram & TikTok) start vanaf 24 februari, de #stofslofchallenge. Iedereen die meedoet kan zelf ervaren hoe het voelt om eenvoudige en dagelijkse dingen door elkaar te halen of niet te kunnen benoemen. Ook een aantal influencers en BN'ers doen mee: zo laten onder andere Heel Holland Bakt jurylid Janny van der Heijden en opruim-en huishouddeskundige Zamarra Kok zien hoe ver ze komen met de challenge.

Zeeman X TeamAlzheimer

Kasper Figee (Zeeman): “De volledige winst van de verkoop van onze stofsloffen gaat naar het Alzheimercentrum Amsterdam. Daarom hebben de stofsloffen voor deze keer niet de laagst mogelijke prijs.” De stofsloffen van Zeeman zijn vanaf deze week voor 4.99 euro te koop in de webshop en in de winkel. Wie rechtstreeks wil bijdragen aan Team Alzheimer kan ook doneren op teamalzheimer.nl.