Zorgvuldig omgaan met de buurt en de wereld centraal in nieuwe PLUS commercial

Zorgvuldig omgaan met de buurt en de wereld centraal in nieuwe PLUS commercial

10-09-2024 (10:26) - Campagnes

In de nieuwe tv-commercial laat PLUS zien dat PLUS en haar lokale ondernemers heel goed weten waar een beter milieu begint. Bij henzelf.

In de film ‘Kartrekkers’ zien we dat de lokale PLUS ondernemer uit, opnieuw het fictieve dorp Langekerk, in zijn jonge jaren leert om goed voor zijn buurt te zorgen. Na een sprong in de tijd zien we de PLUS ondernemer vol trots vertellen over zijn Kartrekkers: Fairtrade en biologische producten voor een normale prijs. Zo kunnen meer mensen kiezen voor goed eten zonder dat het meer kost. Ook dat is één van de voordelen van PLUS. Met deze nieuwe commercial benadrukt PLUS het belang van zorgvuldigheid. Zorgvuldig omgaan met de omgeving en met de buurt.

Jan-Willem Smits, bedenker van de commercial: “De commercial is geïnspireerd op het motto uit de jaren 90: "Een beter milieu begint bij jezelf”. En jong geleerd is oud gedaan. Zo presenteert PLUS ondernemer Johan vandaag de dag de Kartrekkers. Daarmee wordt goed eten toegankelijk voor iedereen.”

Okke Wiarda, Manager Merk en Communicatie bij PLUS: “Door Fairtrade of biologische producten voor de prijs van het reguliere product aan te bieden maken we de bewuste keuze makkelijker. Onze Kartrekkers lopen voorop in het betaalbaar maken van goed eten, en daar zijn we trots op.”

Credits

PLUS Supermarkt Matthijs Moeken, Okke Wiarda, Ko Schout, Chiel Den Otter
RTV Producer Koen Barnhard
Creative Jan-Willem Smits
Regisseur Maarten Treurniet
Producer Bas Pinkster
Director of photography Ton Peters
Art department Bram van de Ven
Editor Peter Alderliesten
Grading en online Captcha
Audiomix Studio Levalo