Car Paccio wint Namespotting Foodtrucknaam van het Jaar

14-05-2019 (10:44) - Creatie

Vanochtend is bij het 100%NL-radioprogramma DeBarryPafShow de winnaar bekend gemaakt van de Namespotting Foodtrucknaam van het Jaar-verkiezing.

 
De Meimaand staat niet alleen bekend om het zonnige lenteweer, maar ook om de start van veel Foodtruckfestivals. Om op de talloze festivals op te vallen moet een ondernemers zich niet alleen met hun aangeboden eten onderscheiden, maar ook een opvallende naam kan de uiteindelijke keuze bepalen.  

De jury was van mening dat Car Paccio de beste Foodtrucknaam had van 2019, omdat de winnende foodtrucknaam precies de lading dekt.  

De top-5 beste Foodtrucknamen van 2019 zijn: 

1. Car Paccio

2. Hupsaté

3. Pofferdikkie

4. Mister Maisguy

5. Kok au Van  

De winnaar is gekozen door een jury bestaande uit professionals die zich bezighouden met streetfood, marketing, media en merknamen. 

De Foodtruck-Namespotting Jury 2019 bestaat uit: Hans Prummel  (eigenaar De Naamafdeling, voorzitter Stichting Gaykrant en initiatief- nemer Namespotting), Richard Otto  (eigenaar Tens Media, uitgever o.a. Verdwenen Merken, Namespotting, en Spreekbuis), Evelien Udo (eigenaar RISE Merken), Jean-Paul Schaddé van Dooren (mede-oprichter Cityguys en marketingmanager bij Babage Company), Roger Bloem (mede-oprichter Cityguys en marketeer bij Smullers).

De jury koos de winnaar uit meer dan 150 inzendingen, waaronder Voertuig, In Beslag Genomen, Cut the Crêpe, On the Brood Again, De Grilllende Keukenmeiden en Carbeque.