Jeannette Zuurbier opent creative hub ARC Amsterdam voor ‘Creative Thinking’ workshops

Jeannette Zuurbier opent creative hub ARC Amsterdam voor ‘Creative Thinking’ workshops

09-12-2022 (10:36) - Creatie

Creative Director Jeannette Zuurbier geeft creativiteit een nieuwe impuls met ‘Creative Thinking’, een serie tentoonstellingen, events en workshops voor werknemers en jonge ondernemers. De aftrap is op 9 december 2022 tijdens de opening van de nieuwe concept space ‘ARC Amsterdam’ van het creatieve bureau ‘Behind the Arc’.

Tijdens de coronaperiode startte Zuurbier met het delen van haar kennis en ervaring in het werken met creativiteit. Dit wil zij graag delen met werknemers en jonge ondernemers en combineert zij nu met haar droom om een creative space te runnen die inspiratie geeft, waar je inspiratie kan opdoen en waar je uiteindelijk ook leert te werken met je eigen creativiteit. De opening van de nieuwe locatie van ARC Amsterdam is gekozen als het moment voor de lancering van de workshops ‘Creative Thinking’.

Creative Thinking

“Creative Thinking is het vermogen om dingen anders te bekijken en nieuwe manieren te vinden om problemen op te lossen”, zegt Zuurbier. “Dat ik dit nu kan delen in de vorm van tentoonstellingen, events en workshops, is een droom die werkelijkheid wordt.” Door middel van deze workshops leert Zuurbier deelnemers om creatief na te denken. Zo begeleidt zij teams om creativiteit te gebruiken en ideeën om te zetten in plannen.

Tentoonstellingen en events ondersteunen de visie van ARC Amsterdam dat creativiteit voor iedereen is. De eerste tentoonstelling is van 9 tot 20 december te zien op de Egelantiersgracht 97 in Amsterdam.

Behind the Arc is een creatief adviesbureau met expertise op het gebied van branding, strategische communicatie en contentmanagement. Geïnspireerd door mode, kunst en sport.