Label A aan de slag met slimme parkeeroplossing voor Spotten/Dura Vermeer

Label A aan de slag met slimme parkeeroplossing voor Spotten/Dura Vermeer

06-09-2022 (14:56) - Creatie

Digital product agency Label A en Spotten (onderdeel van Dura Vermeer) zijn een nieuwe samenwerking gestart om een app en platform te realiseren waarmee klanten snel en gemakkelijk een vrije parkeerplaats kunnen vinden. Het ontwerp en de ontwikkeling ligt bij Label A.

Spotten is een start-up onder de paraplu van Dura Vermeer, die door het inzetten van software, hardware en data het zoekverkeer naar vrije parkeerplaatsen wil uitbannen. Ze helpen gemeenten en bedrijven bij hun parkeerproblemen. Label A is gespecialiseerd in het designen en ontwikkelen van op maat gemaakt digitale producten zoals mobile apps, platformen, portals en websites die het leven van eindgebruikers makkelijker maken. 


De juiste vragen

“Bij de eerste kennismakingsgesprekken stelde Label A meteen de juiste vragen, hierdoor voelde Label A als de juiste partij. Label A’s ruimte ervaring met mobiliteitsoplossingen maakte de keuze erg gemakkelijk,” zegt Mart Teulings van Spotten. "De keuze van Spotten voor Label A laat zien dat partijen in de sectoren bouw en mobiliteit ons steeds weer weten te vinden. De afgelopen jaren hebben wij voor vele klanten in deze sectoren innovatieve, digitale diensten ontwikkeld, die op maat ontwikkeld zijn om specifiek op de business wensen van onze klant aan te sluiten" aldus Rogier Stroband, Commercial Director bij Label A.