Ook Kröller-Müller een Museum Gym met yogalessen

18-01-2022 (17:01) - Creatie

Het Kröller-Müller Museum doet vol overtuiging mee aan de landelijke actie die is geïnitieerd door tientallen musea en de Museumvereniging: Museum Gym. Het museum is daarom gratis toegankelijk op woensdagmiddag 19 januari van 13.00 tot 17.00 uur, voor alle museumbezoekers. Ook de beeldentuin is open voor een inspirerende wandeling.

Met deze middag wil het Kröller-Müller laten zien dat de Nederlandse musea horen bij de veiligste bezoeklocaties tijdens de coronacrisis. Het museum wil, net als commerciële doorstroomlocaties, ook heel graag weer bezoek verwelkomen. Het museum hanteert nog steeds tijdsloten.
 

Panamarenko

Het museum organiseert twee yogasessies om 13.30 uur en 14.30 uur in de grootste museumzaal waar op dit moment de tentoonstelling Panamarenko. Deze werken van Panamarenko bieden een inspirerende omgeving in het museum waar bezinning, rust en ruimte zo belangrijk zijn. Iedereen is welkom met een gratis geboekt ticket (én yogamatje).

Reserveren voor de gratis yogasessies kan via info@krollermuller.nl, onder vermelding van het tijdsblok en het aantal personen.