Producent NL Film rondt Actiefilm Full Moon in Thailand af

17-04-2024 (16:52) - Creatie

Onlangs zijn in Thailand de filmopnames van de Nederlandse actiethriller 'Full Moon' afgerond. Dit is de eerste Nederlandse film die volledig in Thailand is opgenomen. De film van productiebedrijf NL Film zal naar verwachting begin 2025 in de Nederlandse bioscopen draaien.

In de film gaan vier vrienden van in de dertig nog één keer los tijdens een Thaise vakantie vol seks, drugs en feesten. Maar wat een onbezorgde feestvakantie had moeten zijn, verandert al snel in een nachtmerrie. De vier hoofdrollen worden vertolkt door Yannick Jozefzoon, Kay Greidanus, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Joep Paddenburg. Het scenario werd door Brian De Vore geschreven en geregisseerd door David Cocheret.

Full Moon is een bijzonder project omdat het volledig in Thailand werd opgenomen in Thailand met een Thaise en Nederlandse crew onder uitdagende omstandigheden. “Daarbij combineert de film verschillende genres van bromance tot actiethriller, wat het een breed aantrekkelijke en waardevolle toevoeging maakt aan ons portfolio en de Nederlandse bioscoop”, aldus Dennis Cornelisse, Managing Director en Producent NL Film.

Het film wordt geproduceerd door NL Film en is mede mogelijk gemaakt door de Netherlands Film Production Incentive, Searchers en Prime Video.
 

Fotocredits

Yannick Jozefzoon: Romy Treebusch
Matthijs van de Sande Bakhuyzen: Romy Treebusch
Joep Paddenburg: Isabel Sanchez Olid