UMFANG Creative Agency achter nieuwe website RODEO

09-09-2022 (12:59) - Creatie

Het beste SaaS-bedrijf van 2022 - Rodeo heeft een nieuwe website gelanceerd. Rodeo is een projectmanagement tool die je helpt projecten winstgevender te maken.  De nieuwe website kwam tot stand door een samenwerking met UMFANG Creative Agency die verantwoordelijk was voor de strategie, ux en het design; en web ontwikkelaar Websteen.
 
Na de strategische groei investering van PSG eind juli, is Rodeo klaar voor de verdere groei. Tijdens een strategiesessie kwamen er relevante inzichten naar voren zoals het verduidelijken van de visuele koppeling tussen het merk en de tool, maar ook het primair centraal stellen van de verschillende doelgroepen. Door te laten zien hoe de tool wordt ingezet door creatieve bureaus, consultancies, video-producers, architecten en freelancers heeft de bezoeker een duidelijk en helder beeld van wat de tool te bieden heeft.
 
Pieter Vos, Founder & CEO van Rodeo zegt het volgende over onze samenwerking: “UMFANG did a great job on our new website. Creative, scientific and well-managed."
 
Rodeo is opgericht in 2016 door Pieter Vos en is inmiddels actief in 4 landen, waaronder Nederland, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Duitsland.