Vijf Indigo Awards voor TODAY

Vijf Indigo Awards voor TODAY

11-05-2022 (20:16) - Creatie

De jury van de internationale Indigo Design Awards heeft het werk van brandingbureau TODAY bekroond met 5 awards. De jury die bestaat uit wereldwijd gerenommeerde vakspecialisten waardeerde het werk voor Ecraid, Inner Circle en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.
 
De branding voor het eerste pan-Europese onderzoeksnetwerk tegen infectieziektes (zoals Covid) genaamd Ecraid werd beloont met Gold in Medicine & Bronze in Branding.
 
Op eigen initiatief ontwikkelde Today een echt “Eau de Toilette”, gemaakt van gereinigd afvalwater voor het Hoogheemraadschap Hollands Noorder Kwartier (HHNK). Bekroond met Silver in Packaging Design & Silver Promotional Materials.
 
Voor de dating app “innerCircle” ontwikkelde Today niet alleen de branding maar ook een geheel eigen illustratiestijl, welke beloond werd met: Silver in Illustration.
 
Bob Derksen, creatief partner: 'Awards zijn geen doel op zich, maar wel een hele mooie waardering. We zijn dan ook super trots op het Today team en het vertrouwen van onze opdrachtgevers.'
 
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.