Effectory gaat partnerschap aan met HR-softwareleverancier Personio

15-03-2023 (12:50) - Economisch

Effectory, Europees bedrijf op het gebied van medewerkersfeedback, gaat een partnerschap aan met Personio, een HR-softwareleverancier in Europa voor het midden- en kleinbedrijf.

Met de nieuwe integratie kunnen klanten van Personio medewerkersgegevens automatisch overzetten naar Effectory. Zo kunnen klanten van Personio, vooral HR-afdelingen, feedback van medewerkers efficiënter gebruiken voor hun bedrijf.

Up-to-date data

De samenwerking zorgt ervoor dat werknemersgegevens altijd up-to-date zijn in Effectory. Daarnaast krijgen nieuwe gebruikers, zodra ze in Personio worden aangemaakt, automatisch toegang tot Effectory. Leidinggevenden of HR-managers hebben daardoor de juiste informatie over alle medewerkers tot hun beschikking. In de toekomst worden werknemersgegevens volledig automatisch overgedragen via een interface van Personio naar Effectory - dit bespaart tijd en minimaliseert het foutenpercentage in vergelijking met handmatige overdracht.

Meer tijd voor belangrijke zaken

"We zijn enthousiast over de automatisering die deze integratie onze klanten brengt", vertelt Sander van Gelderen, CMO en CPO bij Effectory. "Het vereenvoudigt complexe HR-processen. Hierdoor krijgen HR-managers meer tijd om zich te richten op de kansen en uitdagingen van de arbeidsmarkt. Dat is uiteindelijk ons doel en Personio deelt onze waarden op dit gebied." Hugues Vincent, Head of Product Partnerships bij Personio: "Met Effectory kunnen HR-leiders de datagedreven beslissingen nemen die ze nodig hebben om hun bedrijf vooruit te helpen. De nieuwe integratie vereenvoudigt de afstemming van gegevens tussen onze oplossingen, waardoor onze klanten meer tijd hebben om zich te richten op wat belangrijk is: hun mensen."  


Bureaus

Media

Marketing