Low-cost vliegmaatschappij PLAY keert terug naar Schiphol

22-03-2023 (15:16) - Economisch

PLAY, een low-cost vliegmaatschappij uit IJsland keert terug naar Amsterdam voor de zomerdienstregeling in 2023. Tussen december 2021 en maart 2022 vloog de maatschappij, die startte in juni 2021, deze route ook. 

De eerste vlucht van de luchtvaartmaatschappij naar Schiphol Airport staat gepland voor 5 juni, met maximaal vijf vluchten per week op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag. De kaartverkoop is al gestart.

 

Minder betalen, meer beleven

Birgir Jónsson, CEO van PLAY, zegt: "Amsterdam is een van Europa's grootste hubs en een essentiële bestemming voor onze VIA-activiteiten tussen Noord-Amerika en Europa. Onze missie bij PLAY is duidelijk: goedkope vluchten aanbieden en tegelijkertijd reizigers meer waard voor hun geld bieden. We willen de concurrentie het nakijken geven met onze lage prijzen, zodat mensen in onze markten geld kunnen besparen op hun vluchten en meer kunnen beleven op hun bestemming. Zoals we graag zeggen bij PLAY: Pay less, PLAY more."

Connectie Europa en Noord-Amerika

Als trans-Atlantische luchtvaartmaatschappij tussen Europa en Noord-Amerika opereert PLAY met IJsland als hub. Met Amsterdam als nieuwe bestemming kunnen passagiers reizen naar IJsland en vier Amerikaanse steden, waaronder New York, Boston, Washington DC en Baltimore, evenals Toronto in Canada. Reizigers vliegen in 3 uur en 20 minuten vanaf Amsterdam naar IJsland. De maatschappij heeft bijna 40 bestemmingen op het routenetwerk. 

 


Bureaus

Media

Marketing