Voormalig centraal bankier geeft eigen crypto asset uit

20-12-2021 (09:00) - Economisch

Blockchain Investments & Co. lanceert de Blockchain Investments Token (BIT). Gebruikers kunnen hiermee zelf Non-Fungible Token (NFT) Bots cree¨ren. Dit zijn geavanceerde handelsalgoritmes die worden opgeslagen en overgedragen op de blockchain.

Blockchain Investments & Co. is een crypto asset vermogensbeheerder opgericht door een voormalig medewerker van de Europese Centrale Bank (ECB). Het bedrijf werkt al jaren samen met NASDAQ Global Exchange en is lid van de International Association for Trusted Blockchain Applications (INATBA), een initiatief gestart door de Europese Commissie. Het bedrijf kenmerkt zich door een diepgaande, hoogwaardige, op kennis gebaseerde benadering van de financie¨le aspecten & technologische fundamenten van crypto en digitale activa. 
 

Non-Fungible Token 

Token investeerders zullen toegang krijgen tot een collectie van meer dan 10.000 verschillende handelsalgoritmes, exclusief toegang tot diensten met hoge rendementen en korting op het aanbod. Hiernaast krijgt de gebruiker 's werelds eerste mogelijkheid om zogenoemde NFT (Non-Fungible Token) Bots te cree¨ren. Dit zijn geavanceerde handelsalgoritmes die worden opgeslagen en overgedragen op de blockchain. “Ons handelsplatform Cryptotrader geeft gebruikers de mogelijkheid om de NFT Bots voor ze te laten handelen op 80 verschillende exchanges, te testen op winstgevendheid e´n te kopen en verkopen.”

 


Bureaus

Media

Marketing