Zustaina start crowdfunding voor uitbreiding

Zustaina start crowdfunding voor uitbreiding

03-04-2024 (16:02) - Economisch

Duurzame giftboxbedrijf Zustaina start crowdfunding om het platform Zustaina Benefit te lanceren. “We gaan een volgende stap zetten en daar is geld voor nodig.”

Zustaina is een ‘couplepreneurship’ van Ole en Iris. Dit Gen Z couple wil een revolutie teweegbrengen in de gifting industrie, waar ze het verhaal achter de duurzame producten vertellen met QR-code. De volgende stap in het bedrijf is het lanceren van Zustaina Benefit. Dit is een platform met incentives voor bedrijven waar hun medewerkers kunnen sparen voor duurzame cadeaus of kunnen doneren aan het goede doel. Volgens Iris is dit nodig in de huidige arbeidsmarkt: “De arbeidsmarkt vraagt om duurzame employer branding en Gen Z wil geen hotelbon of bos bloemen. Ze willen zelf kiezen”.

Met Zustaina willen ze in 2030 1 miljoen werkenden enthousiast hebben gemaakt om vaker te kiezen voor duurzaam. Om de plannen volledig te kunnen uitvoeren moeten ze minimaal 200.000 euro binnen halen. Ze hebben ondertussen 130.000 euro opgehaald. Investeerders ontvangen extra’s zoals starterskit met duurzame producten of een Zustaina giftcard. Er kan nog geïnvesteerd worden tot 14 april 2024 via het platform CrowdAboutNow.
 


Bureaus

Media

Marketing