EA stelt haar Creator Network open voor content creators

28-04-2022 (12:35) - Gaming

Vanaf vandaag staat het baanbrekende Creator Network open voor aanmeldingen van gepassioneerde content creators over de hele wereld. Het maakt niet uit hoe groot hun platform is of wat de focus van hun kunst is, creators uit alle lagen van de bevolking kunnen zich nu aanmelden voor een lidmaatschap van het platform door een eenvoudig online formulier in te vullen - waardoor bijdragen leveren en betrokken zijn bij de community makkelijker wordt dan ooit tevoren. Het creëren van inclusieve omgevingen en ervaringen vormt de kern van EA's missie: de wereld inspireren om te spelen.
 
Van YouTubers tot fotografen, van kunstenaars tot podcasters en van cosplayers tot animators, het EA Creator Network heeft als doel nieuwe communities op verschillende platforms te bereiken. Door meer mogelijkheden te bieden om hun content in het EA-ecosysteem te laten zien, zullen creators via relevante, authentieke storytelling in contact komen met EA en haar spelers.
 

Voordelen

Leden van het Creator Network krijgen niet alleen voorrang bij de toegang tot games, maar profiteren ook van mentorschap, begeleiding en middelen van EA, zodat ze de leukste content voor hun favoriete games kunnen maken. Dankzij EA's partnerships in de gamewereld krijgen creators ook de kans om leuke momenten bij te wonen, zoals belangrijke evenementen in de game-industrie en samenwerkingsverbanden met talenten, waardoor er nieuwe perspectieven tot uiting komen in hun content en spelers ervan kunnen genieten. Naast de mogelijkheden om content te creëren, biedt het Design Council Game Feedback-programma dat via het Creator Network loopt, deze diverse spelersgroepen de mogelijkheid om hun mening over aankomende titels te delen door tijdens de ontwerp- en implementatiefase in contact te komen met de ontwikkelaars.
 

Netwerk

Afgelopen september lanceerde EA het Creator Network om videogame content creators beter te ondersteunen bij het ontwikkelen van boeiende content en hen te helpen hun eigen verhalen te vertellen over de games waar ze van houden. Tijdens de soft launch in de herfst werden meer dan 2.000 creators, waaronder spelers uit meer dan 97 landen, voor FIFA, The Sims, Battlefield, Apex Legends en andere EA-games bij het Network aangesloten. EA wil het netwerk tegen het einde van 2022 uitbreiden tot 5.000 actieve creators wereldwijd om een echt verschil te maken voor de games die EA voor haar gemeenschap maakt.