ProudBreast en Zeeman maken samen borstprothese betaalbaar

29-06-2021 (14:07) - Lifestyle

Vrouwen met een borstprothese moeten vaak veel betalen voor een prothese en een bijpassende BH. Vaak zijn het standaardmodellen, is er weinig om uit te kiezen en zijn ze niet ontworpen om je vrouwelijk in te voelen. ProudBreast kwam daarom in 2019 met de eerste borstprothese die helemaal vanuit comfort is gemaakt en niet duur is. Een aantal van de BH-modellen van Zeeman lijkt heel goed samen te gaan met de comfortabele protheseQup van ProudBreast. Deze combinatie maakt een borstprothese opeens betaalbaar en het dragen van lingerie leuker.
 
Net als Zeeman, willen de mensen van ProudBreast mooie en leuke lingerie toegankelijk maken voor zoveel mogelijk vrouwen. De prothesequps van ProudBreast zijn gemaakt van goede, ademende materialen en hebben toch een lage prijs.
 
Uit een test van ProudBreast onder Qups draagsters blijkt dat een aantal van de BH’s van Zeeman fijn zijn om te dragen met een borstprothese. De Qups van ProudBreast dragen het meest comfortabel bij modellen zonder beugel en een hoog uitgesneden model. Een combinatie van een Qup van ProudBreast en een BH van Zeeman, maakt het voor vrouwen die een of geen borst hebben leuker om lingerie te dragen. De BH’s in onze collectie geven we regelmatig een nieuwe kleur en een andere stijl. Zo wordt het een stuk makkelijker om af en toe eens wat leuks of anders te kiezen. Voor de laagst mogelijke prijs, een BH van Zeeman is namelijk €7.99, en een Qup van ProudBreast worden verkocht vanaf €49.-