Samsung komt met nieuwe smart watch

29-06-2021 (09:46) - Lifestyle

Samsung introduceert de One UI Watch: waarmee de Galaxy Watch en smartphone intensiever verbonden worden. Samsung bevestigde dat One UI Watch voor Galaxy Watch beschikbaar komt op het nieuwe platform dat het samen met Google creëerde. Dit zorgt voor betere prestaties, naadloze ervaring tussen de Watch en Android-smartphones en toegang tot nóg meer applicaties. De aankomende Galaxy Watch wordt de eerste met het nieuwe platform én One UI Watch, dat later deze zomer zijn debuut maakt op het Unpacked-evenement.
 
"Om de volle potentie van onze nieuwe wearables te benutten, werken we samen met andere grote partijen die zijn meegegroeid in ons open ecosysteem," zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Zo verrijken we de smartwatch-experience verder. Je geniet van optimaal gebruiksgemak met de combinatie van onze nieuwe wearables en het Galaxy-ecosysteem."
 

Smooth ervaring

One UI Watch verzorgt samen met het nieuwe platform een volledig nieuwe Galaxy Watch-ervaring. Wanneer je compatibele apps op je smartphone installeert, worden ze snel en soepel gedownload op je smartwatch. Als je je klok-app met tijden in verschillende wereldsteden bijvoorbeeld op je smartphone zet, zie je die ook direct terug op je horloge. En als je oproepen en berichten op je horloge blokkeert, gebeurt dat ook op je smartphone. Ook wordt het mogelijk om je eigen interface design aan te passen met meer creatieve opties voor de gebruikers.