AR-app test interieur op foto of schilderij

04-06-2013 (08:33) - Marketing

Online een canvasdoek, poster of schilderij bestellen is heel eenvoudig. Maar tijdens het bestelproces weet je nooit hoe het gekozen beeld er uiteindelijk uit zal zien op je eigen muur in jouw interieur. 
 
Met de mobiele applicatie van Werk aan de Muur moet het wel mogelijk worden. Met je mobiel of tablet maak je een foto van je muur, waarna je in de app elk gewenst beeld virtueel op jouw muur kunt hangen.
 
In de webshop kan ieder beeld uit de database al geplaatst worden in één van de standaard voorbeeldkamers. Met de lancering van de Werk aan de Muur-app kun je geheel volgens de augmented reality-trend ieder gewenst beeld uit de database digitaal op je eigen muur plaatsen. Zo weet je precies hoe het qua afmeting en kleur past in jouw huis. Dat maakt het nog makkelijker om een keus te maken uit het enorme aanbod.
 
Werk aan de Muur is een online platform waarop zowel amateur als professionele beeldmakers hun werk kunnen aanbieden. Voor consumenten betekent dit een kans om een uniek beeld aan de muur te hebben dat ook nog betaalbaar is. In de database staan duizenden beelden in allerlei verschillende stijlen en genres; van popart, stillevens en culifotografie tot abstracte kunst, kinderkamerkunst en portretten.
 

 


Bureaus

Media

Economisch