GIMBER X VEXX: collab tussen kunstenaar en Belgisch gemberdrankje

05-10-2022 (11:24) - Marketing

Bij de nieuwste limited edition fles van GIMBER N°1 ORIGINAL is het niet enkel het gemberconcentraat dat een kick geeft. De eveneens Belgische artiest VEXX is voor deze editie uitgenodigd om de fles van het trendy drankje te gebruiken als canvas voor zijn werk. 

Vince Okerman, bekend onder de artiestennaam VEXX, maakt vooral kleurrijke doodle-art. Actief in de wereld van NFT, speelt hij met de mogelijkheden van digitale technologie om zowel fysieke als virtuele werken te combineren en te creëren. Vince is net als GIMBER-oprichter Dimitri Oosterlynck een creatieve duizendpoot. De nieuwste limited edition GIMBER X Vexx is vanaf 17 oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 27,95 via gimber.com, concept stores, bio-winkels en fine food zaken.

Line-up

VEXX deelt zijn werk op Instagram en YouTube. Ook buiten de digitale wereld is het werk van Vince te vinden. Zo is een van de werken van VEXX opgenomen in de vaste collectie van het Moco museum te Amsterdam en werd een van zijn werken tentoongesteld op Times Square. De artiest werkte eerder samen met merken als Gucci, Porsche, Spongebob, Puma en Prime. GIMBER wordt nu aan deze line-up toegevoegd.

 


Bureaus

Media

Economisch