Nieuw vakblad uit de FD stal

16-09-2014 (01:27) - Media

Het FD en IPE lanceren Pensioen Pro, de nieuwe vakpublicatie voor de Nederlandse pensioen- en beleggingssector, dat het gratis pensioenvakblad IPNederland vervangt.

Pensioen Pro is de eerste ‘full service’ informatiebron voor professionals in de pensioen- en beleggingssector in Nederland met een exclusieve dagelijkse nieuwsdienst, een digitaal weekblad en een tweemaandelijks vaktijdschrift.

De Pensioen Pro website informeert abonnees over alles wat speelt in de sector – met mandatennieuws, een eigen online Nederlandse Vermogensbeheergids, informatie over individuele pensioenfondsen, ‘wie werkt waar’-updates en een congresagenda.
 
De bestaande Nederlandse pensioentitels van het FD en IPE gaan op in de nieuwe uitgave en komt een einde aan het gratis pensioenvakblad IPNederland. Hoofdredacteur van Het FD Jan Bonjer: ‘Het FD staat borg voor feiten, analyse en duiding. Pensioen Pro brengt gerichte verdieping aan voor pensioenprofessionals. Zo spelen we steeds beter in op de informatiebehoeften van onze lezers en bezoekers.’


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Bureaus

Marketing

Economisch