Arno Otto vertrekt bij Talpa Network

18-09-2023 (10:31) - Media

Per 1 oktober 2023 vertrekt Arno Otto bij Talpa Network. Sinds 2020 was hij werkzaam als Chief Transformation Officer. Otto gaf onder meer sturing aan de verdere digitale transformatie van Talpa Network.

Arno Otto: “De digitale transitie van Talpa Network is afgerond. De afdelingen Tech & Digital hebben een enorme veranderkracht laten zien en ik ben dan ook enorm trots op wat we als team hebben neergezet. Mission accomplished. De aankomende tijd ga ik in alle rust kijken óf en hoe ik betrokken blijf bij diverse initiatieven”.

Pim Schmitz, CEO van Talpa Network: “Arno heeft de afgelopen vier jaar niet alleen een belangrijke bijdrage geleverd in onze digitale transformatie maar ook sectorbreed zijn schouders onder de innovatieagenda gezet. Dat geeft ons netwerk van mensen, makers en merken een sterk podium voor verdere groei zowel autonoom als door slimme partnerships. Ik waardeer zijn inzet en enthousiasme van de afgelopen jaren en hoop dat hij actief verbonden blijft aan de Nederlandse digitale sector.”

 


Bureaus

Marketing

Economisch