DJ's voor 3FM Serious Request bekend

DJ's voor 3FM Serious Request bekend

02-11-2022 (10:36) - Media

NPO 3FM dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen laten zich de week voor kerst opsluiten in het Glazen Huis. Het drietal maakt van 18 tot en met 24 december vanuit De Nieuwe Stad in Amersfoort 24 uur lang live radio en content met het doel om zoveel mogelijk geld inzamelen voor Het Vergeten Kind.

Traditiegetrouw voert 3FM in de week voor kerst actie voor het goede doel. De radiozender zet zich dit jaar in voor de 100.000 'vergeten' kinderen van ons land. Het team van Het Vergeten Kind haalt kinderen uit hun negatieve leefklimaat, wat is ontstaan door een onveilige thuissituatie, en geeft ze tijdens speciaal georganiseerde activiteiten positieve aandacht.

Een droom die uitkomt

Naast Barend, Sophie en Rob is er tijdens de Glazen Huis-week ook een rol weggelegd voor de overige 3FM-dj's. Zij trekken het land in langs de acties die worden gevoerd en peilen de sfeer in Amersfoort rond het Glazen Huis.
Barend van Deelen, dj van de middagshow 3FM laat weten: "In het Glazen Huis intrekken is een droom die uitkomt. Ik voel me enorm vereerd en heb er vooral ook erg veel zin in. Dat we in actie komen voor Het Vergeten Kind maakt het voor mij helemaal af!"

Meer informatie is hier te vinden. 


Bureaus

Marketing

Economisch