Dit was 2022: Fonk magazine voor het eerst gebundeld in uniek Jaarboek

09-01-2023 (11:00) - Media

De volledige 2022-jaargang van Fonk magazine gebundeld en voor snelzoekers (ja, jij staat er ook in), voorzien van een handige index. Bestel CATCH 22 nu in alle opzichten het vetste jaarboek van de creatieve industrie in 1800 pagina’s.

Wie waren de 'gezichten' van 2022? Hoe zag het creatieve werk eruit, welke bureaus haalden de FONK150, wie waren de New Kids on the Block en wie de Powervrouwen van 2022? Wat waren de Media beLOFtes, wat was het beste autonome werk en: welke merken werden genomineerd bij Coolest Dutch Brands?

In het naslagwerk CATCH 22 vind je de complete jaargang 2022 van Fonk magazine, aangevuld met een index waarin je alle mensen en thema's die in Fonk magazine in 2022 een rol speelden, eenvoudig terug kunt vinden. Het heeft een hard cover, is ingebonden en (natuurlijk) voorzien van leeslint.

Creatieve industrie centraal

Met dit Jaarboek creëren we een nieuwe traditie waarbij het jaarlijks boekstaven van de creatieve industrie centraal staat. De eerste 100 exemplaren van het Jaarboek CATCH 22 worden genummerd en in maart tijdens de exclusieve Catch 22-vernissage aan hun eigenaar overhandigd.

Nu reserveren

Wees er dus snel bij en reserveer hier je unieke, genummerde exemplaar van CATCH 22. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je reservering èn een ticket voor de exclusieve vernissage in maart.

 


Bureaus

Marketing

Economisch