Lightspeed benoemt Liam Crooks tot nieuwe Managing Director EMEA

Lightspeed benoemt Liam Crooks tot nieuwe Managing Director EMEA

21-04-2023 (12:21) - Media

Lightspeed Commerce, het platform waar ondernemers in retail, e-commerce en horeca hun werkzaamheden kunnen vereenvoudigen en opschalen, heeft aangekondigd dat Liam Crooks is benoemd tot de nieuwe Managing Director voor de EMEA-regio. 

Liam zal zich bezighouden met de leiding van marketing en sales binnen Lightspeed en nauw samenwerken met het productontwikkelingsteam, om te waarborgen dat het aanbod van Lightspeed voldoet aan de behoeften van klanten in de regio.

Crooks vervulde vanaf begin 2022 de functie Senior Vice President Hospitality bij Lightspeed. Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de tech-industrie, en werkte tien jaar bij Yelp als Vice President Sales. Hij zal zich in zijn nieuwe functie richten op het stimuleren van winstgevende groei in de EMEA-regio, het uitbreiden van het klantenbestand, en het ondersteunen van klanten die in het huidige economische klimaat moeilijke tijden doormaken. Crooks, voorheen gevestigd in Chicago, zal begin mei het kantoor van Lightspeed in Londen gaan leiden, als kernonderdeel van Lightspeed’s wereldwijde strategie.

"Het is een spannende tijd om de EMEA-regio van Lightspeed te leiden", aldus Crooks. "Lightspeed heeft niet alleen een fantastisch productaanbod en een getalenteerd team, maar ook een breed klantenbestand met allerlei soorten ondernemers, van restaurants met Michelin-sterren tot lokale retailers. We hopen hen allemaal te blijven ondersteunen in wat ze het beste doen.”
 


Bureaus

Marketing

Economisch