ToLocal gaat samenwerken met Cäsär voor snellere mediaplanning

ToLocal gaat samenwerken met Cäsär voor snellere mediaplanning

06-02-2023 (14:54) - Media

ToLocal gaat samenwerken met het platform Cäsar. Door de samenwerking kunnen de segmentatiemogelijkheden van Cäsar worden gekoppeld aan het advertentieplanningsplatform DeLokalePlanner.nl.

ToLocal lanceerde eind 2020 DeLokalePlanner.nl., waarmee mediabureaus en adverteerders print- en online-advertentieskunnen plannen, reserveren en aanleveren. Cäsar is een onafhankelijke softwaretoepassing (SAAS) voor de media, waarmee inzichten en visualisaties van de doelgroep verkregen kunnen worden. Door de samenwerking worden in Cäsar 600 huis-aan-huis kranten toegevoegd op basis van postcode. 

Nieuw speelveld

Frank-Paul ter Berg van ToLocal: “De samenwerking biedt een kwalitatieve nieuwe dataset binnen Cäsar wat zorgt voor een enorme tijdsbesparing voor de planner. Bijkomend voordeel is dat de huidige klanten van DeLokalePlanner.nl nu via Cäsar toegang kunnen krijgen tot relevante data voor mediacampagnes. Dit vergroot het speelveld voor Cäsar en het biedt een toegevoegde waarde voor de gebruiker door de hoogwaardige informatie die beschikbaar komt. De informatie is door bestaande en nieuwe gebruikers optimaal in te zetten voor omni- of multichannel campagnes. Mediaplanning waar je voorheen dagen voor nodig had worden nu teruggebracht naar een paar clicks.” 


Bureaus

Marketing

Economisch