Ziggo Sport introduceert YouTube-talkshow ‘Kick ‘t Met'

16-05-2023 (09:39) - Media

Ziggo Sport introduceert een nieuw programma om de jongere generatie voetbalfan aan te spreken. In Kick ’t Met gaan hosts Jefferson Osei en Armin Shah in gesprek met mensen uit de voetbal- en entertainmentwereld. Kick ’t Met is exclusief te zien op de online kanalen van Ziggo Sport.

De hosts en gasten van Kick 't Met hebben een ding gemeen, namelijk een passie voor voetbal. De gesprekken aan de Kick ’t Met-tafel geven een inkijk in wat de moderne voetballer bezighoudt, waar ze vandaan komen en wat ze hebben moeten doen om aan de top te komen en te blijven. 

Nieuw Ziggo Sport geluid

De hosts over de show: “Kick ’t Met is niet ‘gewoon’ een voetbalshow. Je leert de mensen achter de topsporters kennen”, aldus Osei. Co-host Shah vult aan: “Artiesten en kunstenaars uit de muziekscene zijn fan van voetballers, en voetballers zijn op hun beurt weer fan van de artiesten en kunstenaars. De serie brengt die twee werelden samen in een nieuw geluid dat nog ontbrak in Nederland.”

Innovatie bij Ziggo Sport

Marcel Beerthuizen, Director Ziggo Sport, is trots op het nieuwe format dat de zender in samenwerking met Osei en Shah heeft ontwikkeld: “Met dit programma spelen we in op het snel veranderende kijkgedrag van met name een jonge generatie voetbalfans die sport via allerlei digitale kanalen tot zich neemt. Als moderne sportzender willen we blijven innoveren met nieuwe formats en zoeken we naar de beste manieren om onze sportcontent bij sportliefhebbers te krijgen. Daarom zenden we Kick ’t Met op ons YouTube-kanaal uit en verspreiden we clips van de uitzendingen exclusief via sociale media als TikTok. Met Kick ’t Met brengen we de sterren dichterbij en bieden we nieuwe inzichten in de belevingswereld van voetballers.” 


Bureaus

Marketing

Economisch