Barry Loekenbach aan de slag als Director Digital Engagement The Reference

Barry Loekenbach aan de slag als Director Digital Engagement The Reference

16-01-2024 (11:46) - Mensen

The Reference part of EPAM verwelkomt Barry Loekenbach als Director Digital Engagement voor Nederland.

Loekenbach, met meer dan twintig jaar ervaring in sales, marketing, en business process management, zal het sales team van The Reference versterken. Naast deze rol zal hij ook een belangrijke speler zijn in EPAM's Digital Engagement team, ter ondersteuning van de bedrijfsgroei in Nederland.

Groeistrategie

Pieter van Londersele, Head of Sales bij The Reference: ?"We zijn erg blij dat Barry ons team komt versterken. Zijn uitgebreide ervaring en innovatieve benadering van sales en marketing zullen van groot belang zijn voor onze groeistrategie in Nederland."

Voordat hij bij The Reference kwam, had Barry een succesvolle carrière bij Kontent.ai, waar hij de functie van VP Sales voor EMEA en LATAM bekleedde. Hij speelde een substantiële rol in het verbeteren van de prestaties van het bedrijf en was cruciaal in het creëren van een sterk team vanaf het begin. Voordien maakte hij reeds deel uit van verschillende groeibedrijven, waaronder digitale bureaus en systeemintegrators voor business process management.

Uitbouwen

Barry: "In mijn vorige functie heb ik nauw samengewerkt met The Reference met wederzijds succes. Ik ben altijd onder de indruk geweest van The Reference's expertise, klantbenadering en lange termijn relaties met klanten. Het maakt me trots om deel uit te maken van dit zeer ervaren team en ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking zal bijdragen aan het uitbouwen van het bedrijf in Nederland."