Bjorn Stolte wordt CSO Handpicked Agencies

Bjorn Stolte wordt CSO Handpicked Agencies

31-01-2023 (11:15) - Mensen

Bjorn Stolte (38) wordt per direct Chief Strategy Officer (CSO) van Handpicked agencies. Hij wordt verantwoordelijk voor de strategie en groepspropositie van de agency groep.

Stolte was tot eind vorig jaar Managing Director van IN10, dat in 2021 fuseerde met Handpicked agencies. "In het afgelopen jaar hebben we gefocust op een goede landing van IN10 binnen Handpicked agencies, en het ontwikkelen van een nieuwe organisatiestructuur voor IN10 als zelfstandig agency binnen de groep. Dat is uitstekend gelukt, waardoor nu ruimte ontstond om naar een volgende fase te gaan," vertelt Stolte.

Kansen bij Handpicked

Handpicked gaat door met haar model als groep van gespecialiseerde agencies, onder leiding van ondernemers. De agencies, waaronder naast IN10 ook E-sites, Fingerspitz en Bluebird Day, behouden daarbij ook op de langere termijn hun eigen naam en propositie. Stolte gaat aan de slag met het versterken van de overkoepelende Handpicked propositie en dienstverlening aan opdrachtgevers met een multidisciplinaire benadering. Ook zal Stolte in samenwerking met Handpicked co-founder en CEO Rob Peters kijken naar kansen voor verdere uitbreiding van de groep.

N10

Zijn verantwoordelijkheden bij IN10 heeft Stolte overgedragen aan het nieuwe MT van IN10, bestaande uit Rebecca Stadman, Marlies de Gooijer, Wade de Wit en Geoffrey Jansen. IN10 Co-founders Xander Zuidgeest en Arno Wolterman blijven actief binnen IN10, maar gaan zich weer volledig richten op de inhoud. Zuidgeest als Transformatie Strateeg en Wolterman als Creative Director.