DEPT neemt eerste Global Impact Manager aan voor duurzaamheids- en DE&I-initiatieven

DEPT neemt eerste Global Impact Manager aan voor duurzaamheids- en DE&I-initiatieven

14-06-2022 (15:47) - Mensen

DEPT heeft aangekondigd dat Pooja Dindigal zich aansluit bij het bureau als de eerste Global Impact Manager om duurzaamheid, impact en DE&I-initiatieven te ondersteunen. Als Certified B Corporation richt het bureau zich op het creëren van een positieve impact op klanten, medewerkers en de samenleving als geheel.
 
Dindigal zal samenwerken met het B Corp-team van DEPT, dat bestaat uit vrijwilligers uit de hele organisatie, om de impactstrategie van het bureau doorlopend aan te scherpen. Dindigal brengt expertise mee in business development, impact, duurzaamheidsstrategie en samenwerkingsactiviteiten. In haar rol bij B Lab U.S. & Canada heeft ze geholpen om de B Corp-beweging in Noord-Amerika te laten groeien. Daarnaast was ze lid van het Justice, Equity, Diversity & Inclusion Committee van B Lab.
 

B-Corp team

Pooja Dindigal, Global Impact Manager bij DEPT: "DEPT trok mijn aandacht vanwege de oprechte passie die de mensen hebben om een positieve invloed te hebben en waarde te creëren voor hun collega's, klanten, gemeenschappen en de planeet. De samenleving wendt zich nu meer dan ooit tot bedrijven om hun verantwoordelijkheid en zelfs het voortouw te nemen om een grote positieve impact te maken op mens en milieu, en ik help DEPT graag om die oproep te beantwoorden. Met veel enthousiasme ga ik aan de slag om meer Depsters te betrekken bij het B Corp-team, meer impactprojecten voor klanten te ondersteunen en onze ambitieuze DE&I-doelen te bereiken."