Dominique Henskens nieuwe Managing Director Cinetree

Dominique Henskens nieuwe Managing Director Cinetree

02-03-2023 (11:24) - Mensen

Cinetree stelt met ingang van 20 maart Dominique Henskens aan als nieuwe Managing Director. Ze volgt Ralf Roex op die sinds 2020 deze functiel heeft vervuld.

Dominique gaat zich focussen op de verdere groei & ontwikkeling van Cinetree. Dit is enerzijds het vergroten van het bereik van het filmplatform wat zich kenmerkt door kwalitatieve selectie van films en documentaires, anderzijds het uitbouwen van de productietak gericht op het ontwikkelen van impact mediaproducties zoals onlangs ‘Samen Uit de Schaduw’.

Founder Hanna Verboom: “Cinetree is ontstaan vanuit een duidelijke visie waarbij naast de beste filmselectie, de eigen producties altijd al een belangrijke ambitie zijn. Inmiddels zijn we een gezond bedrijf en hebben we onze eerste producties en impact campagnes succesvol mogen lanceren. Dominique heeft jarenlange ervaring in creatieve strategie en marketing en vervulde meerdere leidinggevende rollen in de media en filmindustrie. Zij is daarmee de ideale MD om samen met het ons verder te bouwen aan missie en een groter bereik voor onze films”.

Bij DPG Media heeft Dominique ruime managementervaring opgedaan met het bouwen en leiden van het in-house creatief bureau DPG Brandstudio. Daarnaast was zij onder meer verantwoordelijk voor de marketing van bioscoop filmreleases bij Sony Pictures en de marketing en communicatie van het International Film Festival Rotterdam. Recentelijk werkte zij freelance voor The Walt Disney Company.