Emile Muijsson nieuwe Managing Director bij Basebuilder

Emile Muijsson nieuwe Managing Director bij Basebuilder

16-05-2023 (14:33) - Mensen

Online marketingbureau Basebuilder, expert in omnichannel leadgeneratie voor Europese retailers, heeft Emile Muijsson benoemd tot nieuwe Managing Director.

Muijsson trad in mei 2023 in dienst en is afkomstig van klantenkaarten app Stocard, waar hij werkte als Country Manager.

Uitbreiding op internationaal niveau

Muijssons hoofddoel wordt om de verkooporganisatie bij Basebuilder op internationaal niveau uit te breiden. Ook gaat hij verdere integratie met de andere labels en kantoren binnen Linehub, waar Basebuilder onderdeel van is, realiseren. Vooral binnen retail en FMCG. Muijsson sluit zich aan bij Bart Hulsbos, Head of Accounts and Operations, en Raelene van Schooneveld-Steenwijk, Senior Project Manager en Team Lead, die deel uitmaken van het managementteam van Basebuilder.

Kansen voor retailers

Emile Muijsson: “Ik heb ontzettend veel zin om bij Basebuilder aan de slag te gaan. Basebuilder heeft een zeer trouwe groep klanten die elk jaar gebruikmaakt van Basebuilders diensten voor het uitbreiden van een klantenbase of activatie. De afgelopen jaren heb ik Stocard Benelux mogen opbouwen en daar veel ervaring opgedaan met betrekking tot loyalty en activatie. Het is voor retailers ontzettend interessant om met Basebuilder samen te werken en zeker onder de paraplu van Linehub met haar diverse labels liggen er veel kansen.”