Erik Straatman van Novagraaf naar LegalMatters.com

Erik Straatman van Novagraaf naar LegalMatters.com

09-01-2023 (17:52) - Mensen

LegalMatters.com neemt Erik Straatman aan als senior merkenjurist. Hij zal zich samen met mr. Piet-Hein Boekel richten op het registreren, beheren en bewaken van merken, modellen en domeinnamen bij LegalMatters.com.

Erik Straatman heeft zich de afgelopen 31 jaar gespecialiseerd in brand protection en zal verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van brand protection afdeling van LegalMatters.com. “Door de zelf ontwikkelde AI tools van LegalMatters.com kunnen we mijn cliënten nu nog beter helpen bij de aan- en verkoop van domeinnamen en beschermen tegen hacking, domeinnaamfraude, phishing emails en CEO fraude, aldus Erik Straatman”

Piet-Hein Boekel, founder LegalMatters.com, over de aanstelling van Straatman: “Wij zijn heel blij met deze aanstelling en past bij onze ambitieuze groeiplannen. In de komende 2 jaar willen we doorgroeien naar 45 brandprotectors. Straatman zal zich bezig houden met de verdere internationale uitbouw van de merken- en domeinnamen tak binnen LegalMatters.com."